« Agenda

25-10-2024 | Bal

Vrijdagavondbal met Wouter en de Draak in De Doelen Studio in Rotterdam

Met: Wouter en de Draak (Nl) Docent(en): Aanvang: 19:30-22:30 Entree: Gratis Locatie: De Doelen Studio,
Kruisplein 44, 3012CC Rotterdam
Instructies: Ja, er is een dansuitleg van tevoren Sessie: Nee, helaas is er geen ruimte voor sessie dit bal Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

Op vrijdagavond 25 oktober kan er gratis balfolk gedanst worden in Rotterdam, in de studio van De Doelen. De band die voor ons komt spelen is Wouter en de Draak. 

Wouter en de Draak
Joris Alblas (DADGAD-gitaar) en Wouter Kuyper (trekzak) bezorgen dansers en luisteraars “zo’n fijne kriebel in hun buik” (folkforum.nl) met hun luisterrijke muziek. De sterke combinatie van trekharmonica en gitaar vormt het vertrekpunt voor hun veelzijdige dansmuziek. Een optreden van Wouter en de Draak dompelt haar publiek in een heel palet aan kleuren; van betoverend intieme mazurka’s tot swingende scottisches met alle registers open.

Gratis
Het bal in De Doelen is gratis toegankelijk en iedereen van binnen en buiten Rotterdam is van harte welkom om mee te komen dansen of te luisteren naar de fijne muziek. 

Dansuitleg voor beginners
Nog niet eerder (balfolk) gedanst? Geen zorgen, er wordt gestart met een dansuitleg van Balfolk Zuid-Holland, zodat degenen die nog niet eerder hebben gedanst, kunnen kennismaken met balfolk en daarna ook de hele avond mee kunnen doen. 

Programma
Het programma ziet (onder voorbehoud) er als volgt uit:
19.30: Dansuitleg
20.00 Bal met live-muziek van Wouter en de Draak
22:00 Einde bal
Je kunt naar wens binnen komen lopen in De Doelen (maar vanaf het begin meedoen is natuurlijk wel het leukste).

Vernieuwde locatie
Onlangs is De Doelen Studio volledig vernieuwd en opgeknapt. De ruimte is fijner om te dansen, de bar is apart – en de studio is nu zelfs op een nieuwe plek te vinden in het gebouw! Het adres is: Kruisplein 44. Volg de tonen van de balfolkmuziek en het gaat helemaal goed komen!

Bereikbaarheid
De Doelen is het welbekende concertgebouw middenin hartje Rotterdam, op een kleine 3 minuten lopen vanaf Centraal Station Rotterdam. Er zijn diverse parkeergarages in de omgeving. Kijk op prettigparkeren.nl voor mogelijkheden (zoek daarin wel even verder naar parkeergarages want standaard zie je een vrij dure optie). Je kunt voor De Doelen Studio naar binnen via een aparte ingang op de hoek van het Schouwburgplein en het Kruisplein, Kruisplein 44. 

Informatie
Meer weten of vragen? Neem contact op met Balfolk Zuid-Holland via balfolkzuidholland@gmail.com

Kaart wordt geladen...