« Agenda

Balfolk met Trio Folie du Nord op de zondagmiddag in Enkhuizen
19-01-2025 | Bal

Balfolk met Trio Folie du Nord op de zondagmiddag in Enkhuizen

Met: Docent(en): Aanvang: 13:00-17:00 Entree: € 8,00 (met dansinitiatie € 10,00) Locatie: Hotel Restaurant Die Port van Cleve,
Dijk 74-76, 1601GK Enkhuizen
Instructies: Ja, om 13 uur Sessie: Contact: Meer info »

Balfolk met Trio Folie du Nord op de zondagmiddag in Enkhuizen op 19 januari 2025

Uitgaande van traditionele dansmuziek uit Frankrijk, Zweden en de landen daar tussenin, biedt Folie du Nord met een veelvoud aan traditionele instrumenten een uitnodigend en heel afwisselend, vaak ook gezongen, repertoire. Koppeldansen, kringdansen en reidansen op o.a. säckpipa, draailier, trombone, doedelzak, trekzak, fluiten en viool, daarbij kun je niet blijven zitten!!  Els: accordeon, fluiten, viool, trombone, zang. Thomas: doedelzak, viool, trekharmonika, säckpipa, chabrette. Wilco: draailier, zang, doedelzak, fluiten, schalmei.

Anita van Brunschot geeft samen met  Folie du Nord een dans-initiatie. Deze zal om 13.00 uur beginnen en zal gewijd worden aan b.v. enkele scottish-variaties en de Rondeau en chaine. De dansinstructie is geschikt voor alle niveau’s. Vanaf 14.00 uur zal er een temperamentvol en swingend bal zijn.

Natuurlijk is ook het Ad-Hoc Orkest (huisband van het Enkhuizer Balfolk) er weer
bij. Het Ad-Hoc speelt vooral traditionele Franse Balfolk muziek.

Het bal zal weer gehouden worden in hotel/restaurant Die Port van Cleve, waar een prachtige houten vloer ligt die heerlijk is om op te dansen. Het bal begint zoals gebruikelijk stipt om 14:00 uur. Reserveren is niet nodig.

Entree € 8,00 (met dansinitiatie € 10,00).

Locatie Die Port van Cleve Dijk 74-76 1601 GK Enkhuizen

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: